Jan 21 2016

13387714

1. Jag har förälskat mig i ett hus som ligger ute till försäljning här i Kalmar. Nybyggt och i en stil som passar mig/oss väldigt bra. Bara några få lätta justeringar som behövs annars är huset perfekt. Får en önska sig ett hus i födelsedagspresent?

img_6225

2. När vi ändå är inne på hus och inredning så kan vi väl beundra den fantastiska kombon av grått och rosa? Jag har lånat bilden ifrån gamla stilkollegan By Kiki och känner ett plötsligt sug av denna färgkombination precis överallt. I sängen, i soffan, i badrummet – ja ni fattar!

NYE61

3. Victoria Törnegrens outfit från nyårsafton hade jag gärna hoppat i en dag som denna. Så snygg och sån grym inspiration!

sephorass16

 

4. Ovan ser ni ett axplock av allt härligt som landar hos Sephora under våren. En del nyheter från det egna märket men också en del ifrån de externa, och Sephoraexklusiva, märkena som Nars, Benefit och Too Faced. De senaste två gångerna när jag besökt Sephora så har jag inte haft råd att verkligen gå all in på att köpa det jag vill ha utan har fått nöja mig med något litet. Något frustrerande när det finns så mycket produkter jag vill testa och så många märken att utforska mer (Nars, Too Faced, Benefit, Marc Jacobs, Make Up For Ever etc). Jag hoppas på att kunna komma iväg till ett Sephora snart igen men allra mest så önskar jag mig en webbshop. Please fix! Och hörni, den 16 februari lanseras Kat Von D på Sephora! På min önskelista? Allt givetvis men allra helst bas i form av primer och foundation samt paletterna Shade + Light för både ögon och ansikte.


Den här torsdagen kommer att gå till historien som den dagen då jag låg nerbäddad i sängen med tända ljus, choklad och bloggjobb hela dagen lång. Mellan varven har jag även suktat efter allt ovan. En får drömma…