Jan 15 2016

IMG_6399

Äntligen fredag och för min del dag ett av fyra på en liten långledighet. Jag kommer kanske att bli lite frånvarande under kommande dagarna och det beror främst på att jag försöker komma ikapp med allt jobb ni inte ser. Idag har jag till exempel ägnat två timmar till att fotografera det mesta av arbetsproverna som jag fick med mig hem ifrån DB Expo. Har inte kunnat fota någonting under veckan utan fick köra ett fullt race idag istället. Nu väntar redigering av ca 300 bilder innan inlägg ska förberedas. Jag har dessutom en hel del annat att komma ifatt med rent bloggmässigt. Ja ni förstår, jag behöver lite backstagetid. Alla produkter jag har fotat idag ligger nu utspridda över hela mitt arbetsrum så jag ska se till att få in allt i min förvaring och under tiden även rensa ut gammalt.

När jag fått ordning på kaoset ska jag hämta lite paket och jag kanske smiter in på Hemmakväll för att ta mig en närmare titt på Marabous nya chokladkaka. Daim och saltlakrits? Mycket skeptisk vill jag lova. Ikväll blir det mys med kärleken. Vi tänkte köra på kex och ostmiddag. Kanske att ett glas vin slinker ner. Imorgon väntar familjemiddag och på söndag har jag tänkt kolla ifatt på serier. Det lär sluta med att jag bloggar istället. Till sist vill jag bara säga – hurra – för att den fina brickan ifrån Hemtex äntligen är min. Ett reafynd jag inte kunde motstå.

Trevlig helg fina ♥