Jan 04 2016
*Inlägget innehåller affiliate-länk*

frippa

Godmorgon måndag! Uppe med tuppen idag då dagens arbetsdag börjar tidigt. Idag startar nämligen vår rea med 50% på massor av fina kläder så morgonen startar med reamärkning tills fingrarna glöder. Självklart har vi även rea på vår webbshop* så vill du shoppa hemifrån soffan går det minst lika bra. Jag har lyxen att få sluta redan vid 16.00 idag så direkt efter jobbet ska jag till frisören. Skulle egentligen fixa mitt hår imorgonkväll men det blev ändrade planer lite hastigt så jag har fått lösa frisörtid idag. Inte jätteglad över att det blev ett extra stressmoment för mig att lösa men nu är det löst iallafall. Jag är riktigt sugen på att klippa en frisyr liknande den Theres Alexandersson har (Gina Tricots nya modell ovan) men tveksamt om det finns tid till detta idag. Sjukt snygg frisyr iallafall och definitivt något att spara för framtida inspiration.

Hoppas ni får en grym måndag ♥