Dec 25 2015

IMG_5754

Idag tänkte jag att vi skulle ta oss en titt på vad som fanns i min julkalender ifrån The Body Shop. Jag vann ju mellanmodellen, Deluxe, på TBS-middagen uppe i Stockholm och det var jag otroligt glad över. Förra året hade jag den dyraste av kalendrarna och jag var inte fullt så nöjd med den då jag hade skyhöga förväntningar på innehållet. I år hade jag inga förväntningar alls och det resulterade istället i att jag är riktigt nöjd med innehållet. Jag hittade en del favoriter i luckorna men också väldigt många produkter som jag inte tidigare har testat. Det jag är minst nöjd med i kalendern är den klassiska Olive-bodybuttern, en doft jag verkligen inte klarar av och sen gillar jag inte riktigt att man stoppar i ett schampo i kalendern utan ett matchande balsam. För mig med väldigt tjockt hår är det helt omöjligt att tvätta håret utan att ha i balsam. En reseförpackning min sambo får adoptera. Detta innehöll min kalender (utan ordningsföljd) –

 • Coconut Shower Cream 60ml
 • Coconut Body Milk 60ml
 • Olive Body Butter 50ml
 • Tea Tree Toner 60ml
 • Shine Schampo 60ml
 • Big Nail Filer
 • Honey Body Scrub 50ml
 • Aloe Day Cream 15ml
 • Aloe Night Cream 15ml
 • Hemp Foot Protector 15ml
 • Hemp Hand Protector 30ml
 • File-A-Foot
 • Mini Hair Brush
 • Shea Lip Butter
 • Argan Oil Shower Gel 250ml
 • Argan Oil Body Lotion 250ml
 • Shea Body Scrub 50ml
 • Peppermint Foot Lotion 60ml
 • Fuji Green Tea Shower Gel 250ml
 • Fuji Green Tea Sorbet 200ml
 • Elderflower Eye Gel
 • Hemp Lip Protector
 • Almond Hand Wash 250ml
 • Bath Gloves