Dec 21 2015

almostover1. OPI ♥ Hello Kitty || 2. Vågar inte riktigt dricka NOA || 3. Saknar dig varje dag || 4. Woop woop || 5. Göteborgsshopping || 6. Inte utan mitt godis || 7. Julklapp ifrån Oriflame || 8. Den tog slut || 9. All in på sidenband i år || 10. Nytt puder och mumsigheter || 11. Julklappar || 12. En vacker dag..


Har ni haft en bra start på veckan? Jag har varit ledig idag och har, förutom pakethämtning, suttit klistrad framför datorn hela dagen. Förinställer och skriver klar inlägg på löpande band. Jag siktar nämligen på att kunna vara lite ledig från bloggen över julen. Jag är ledig två dagar ifrån jobbet och då behöver jag varva ner för sen smäller det igång med mellandagsrea. Nu ska jag dock packa ihop lite julklappar och bege mig till bästa vännen för klappkväll. Hoppas på smaskigt julgodis till klapparna och en rejäl dos med energi för det behöver jag just nu. Jag mår inte jättebra för tillfället så energi och kärlek är precis vad jag behöver.

Trevlig måndagskväll ♥