Dec 09 2015

Reload_group_OK

Kicks har nyligen lanserat Reload på den svenska och nordiska marknaden, en doftinnovation som gjort stor succé runt om i Europa den senaste tiden. Reload är en minispray som konsumenten själv laddar på med dofter i ministorlek, så kallade doftrefillers, från etablerade parfymvarumärken. Vill man inte köpa dessa doftrefillers så kan man även fylla på med parfym man redan har hemma. För att personifiera produkten ytterligare så släpps även ett antal skal som man kan byta efter stil och humör. Utöver detta finns även rengöringspatroner till Reload så att man enkelt och snabbt kan rengöra sin minispray.

– Vi strävar alltid efter att lansera produkter och tjänster som gör oss unika och utmärker oss på marknaden. Som marknadsledande inom doft känns det därför spännande att vara ensam om att lansera Reload eftersom minisprayen gör det möjligt för kunderna att upptäcka nya dofter och bredda sin parfymgarderob, säger KICKS Sortimentschef Karin Svensson.

Reload finns i Kicks butiker och online sen någon vecka tillbaka och vid lanseringen släpptes även sex olika doftrefillers på klassiker och storsäljare i sortimentet som man kan ladda sin Reload med: Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Man, Hugo Boss Ma Vie, Hugo Boss Woman, Juicy Couture Viva La Juicy och Issey Miyake L’Eau D’Issey. Fler doftrefillers släpps under 2016.

 

 

reloads

Reload minispray kostar 199 kr, skalen 99 kr, extrapatron 99 kr, rengöringspatron 49 kr samt parfymrefillers 50 kr/st.