Dec 10 2015

powders

Jag är på jakt efter det perfekta pudret! Det ska vara lätt att applicera, det ska matta ner och hålla min t-zon i skick under en dag, det ska vara drygt och transparent. Jag har den senaste tiden spanat in två olika puder som jag är nyfiken på och som kanske kan leva upp till mina krav. Det första pudret är Urban Decays Naked Skin Ultra Definition Loose Finishing Powder. Världens längsta namn på en produkt! Det här pudret ska fixera makeupen, minimera glans och minska ojämnheter. Formulan är ljusreflekterande ska ge en felfri finish. Det andra pudret är Macs Prep + Prime Transparent Finishing Powder som är ett silkigt och färglöst puder som ska passa alla hudtoner. Pudret ska minska glans samt optiskt minimera porer, linjer och ojämnheter. Båda har fått bra betyg på Kicks hemsida så jag ska bara komma underfund med vilket jag ska slå till på.


Sitter du inne på något grymt pudertips så lämna en kommentar ♥