Dec 12 2015
*Inlägget innehåller affiliate-länk*

pixi

Pixi är ett brittiskt skönhetsmärke men med svensk grundare, Petra Strand, och grundades för över 10 år sedan. Pixis filosofi är att man enkelt ska kunna framhäva den naturliga skönheten i alla kvinnor samtidigt som huden mår bra av det. ”Flawless in a few fuss-free minutes – that´s what Pixi is all about!”.

Glow Tonic är en av märkets produkter som ofta syns i skönhetsbloggarvärlden och den tillsammans med ett par andra produkter, vilka ni ser ovan, har fått upp mitt intresse för Pixi. Jag är supernyfiken på märket och jag har ett par produkter som jag vill testa inom den närmsta framtiden. Förutom Glow Tonic är jag allra mest nyfiken på Glow Peel Pads samt Nourishing Cleansing Balm men jag vill även testa någon makeup-produkt. Här i Sverige hittar vi Pixi hos eleven*.


Har du testat något ifrån Pixi?