Dec 03 2015

IMG_5839

IMG_5842

 

Som en del av er säkert redan vet så älskar jag ju Johanna Basfords målarböcker för vuxna och jag äger sedan innan Hemligheternas trädgård. Att måla i denna bok får mig verkligen att slappna av och glömma både tid och rum. Något jag borde hänge mig åt mer då jag just nu har väldigt mycket i mitt huvud och inte minst då jag börjat få fysiska besvär på grund av stress. Denna lilla envisa människa vill hinna så mycket som möjligt och vill göra alla runt omkring mig till lags, även fast det betyder att jag själv inte mår så bra. Nå väl. Johanna Basford släppte nyligen en ny målarbok och denna gång får vi följa med på äventyr under ytan. Havets hemligheter som boken heter bjuder på såväl fiskstim som korallrev och är helt underbar. Jag passade på att fynda min när Eko öppnade här i Kalmar men boken finns såklart även online, tex hos Adlibris*.


*Affiliate-länk