Dec 22 2015

IMG_5441

Nu var det ett par månader sedan jag sist visade upp tomma förpackningar. Nu har jag lyckats skrapa ihop ett par stycken som jag tänkte skriva om idag och jag tror inte att det dröjer allt för lång tid innan ännu ett empties-inlägg dyker upp. Till dagens produkter –

ACO Rebalancing Cleansing Foam – Det här är en rengöringsmousse som ska ge huden en förnyad lyster med hjälp av bland annat AHA-syra som har en exfolierande och djuprengörande effekt. När du pumpar ut produkten så förvandlas produkten från flytande till ett skum som är så mjukt och skönt att det känns som bomull mot huden. Tar bort smuts och sminkrester utan krångel, till och med mascara. Fräsch och mjuk hy med lyster – ja tack. Det här är en riktig favorit och jag har redan en ny flaska som väntar på mig i badrumsskåpet.

Benefit Gimme Brow – En brynmascara vars formula består av så kallad fibergel vilket gör att den lätt fäster på hår och hud. På så vis ger den förutom färg till brynen även en illusion om tjockare bryn. Helt fantastisk! Formulan är lätt att använda, fäller inte, klumpar inte och ger ett väldigt naturligt resultat. Tack vare sublima Malin så har jag redan en ny tub som väntar på mig.

L´Oréal Paris Volume Million Lashes Feline – Här har jag fuskat, mascaran är inte slut men så ofantligt dålig att jag inte ens orkar ta slut på den. För blöt formula som kladdar och tynger ner fransarna och som är ett rent helvete att jobba med. Den här mascaran är verkligen en vattendelare – antingen gillar man den eller så gör man det inte.