Dec 19 2015

IMG_6063

Godmorgon lördag! Hur går det för er med paket och allt annat som tillkommer i julhetsen? Själv slog jag in mina sista klappar i torsdagskväll så nu är jag helt klar. Otroligt skönt vill jag lova. För en gångs skull så blev inte mina klappar katastrofalt fula i år. De brukar vanligtvis se ut som något katten släpat in men i år tycker jag att de blev rätt fina. Nog om det. Det är lördag som sagt och jag ska snart till jobbet. Åtta helger på raden men igår bokade jag en resa till Stockholm över en helg i januari. Min första lediga efter alla dessa jobbhelger och ska banne mig njuta av varenda minut. Jag ska upp på ett event som går av stapeln på lördagen men jag har lyckats få med mig min man också så vi ska ha lite storstadsmys på fredagen och på söndagen innan resan går hem igen. Ser också fram emot att få träffa en massa härliga beautybloggare som jag bara haft kontakt med via sociala forum och så ska jag få krama på Des igen ♥ Längtar som ni kanske förstår men tills dess så väntar som sagt jobb.

Ha en fin lördag!