Dec 01 2015

burgundy

Marc by Marc Jacobs* || River Island*


Som de flesta av er säkert redan vet så är jag ju väldigt förtjust i väskor samt vinrött. Jakten på den perfekta vinröda väskan är ständigt igång och här ovan ser vi två potentiella kandidater. Om jag fick välja helt fritt så skulle ju en vinröd Proenza Schouler Ps1 i mocka få flytta in hos mig på direkten men priserna på PS är ju rätt kraftiga så jag fortsätter att drömma. Av de två vi ser här ovan så gillar jag att väskan ifrån River Island är i mockaimitation men jag är inte särskilt förtjust i modellen eller i tassel-dekorationen. Väskan ifrån Marc by Marc Jacobs faller mig mer på läppen. Jag gillar modellen, jag gillar färgen men jag hade gärna sett att den var i mocka istället för i skinn. Jag sörjer fortfarande en vinröd mockaväska ifrån Botkier som såldes vintern 13-14. Den var banne mig perfekt men för dyr och därför blev det aldrig något köp.


*Affiliate-länkar