Nov 02 2015

IMG_5229

Då var det dags för ännu ett favorit-inlägg. Tiden går alldeles för fort. Tänk att vi redan är inne i november! Oktobermånad var en hektisk månad för min del och jag har inte hunnit testa så mycket nytt men ett par favoriter har det dock blivit.


The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Cream* – En dag- och nattkräm ifrån TBS senaste hudvårdslansering som jag använt i över fyra veckor nu. I början hade jag lite svårt för den örtiga doften men jag har snabbt vant mig och krämen blev snabbt en favorit. Krämen sjunker in snabbt i huden, lämnar huden mjuk och återfuktad och har dessutom gett min hy mer lyster sen jag började använda den. Min hy har dessutom varit mer eller mindre felfri sen starten och det är ett bra betyg då jag annars har en del problem med utbrott.

Yves Rocher Sexy Pulp Mascara – Jag har haft den här mascaran i min samling bra länge och nu fick jag äntligen tummen ur för testning. En gigantisk borste skrämde först slag på mig men den visade sig vara rätt så lätthanterlig. Den här mascaran ger bra med svärta, formulan är lagom blöt och mina frasar får bra med volym samt längd. Dessutom sitter den som berget och är ibland något svår att tvätta bort. Allt positivt överväger dock detta bekymmer.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray – Det bästa sprayet någonsin för att sätta sin makeup. Dryg produkt som torkar in fort och som får den allra pudrigaste av baser att se helt flawless ut. Håller makeupen på plats under större delen av dagen och när till och med sambon ser skillnad, ja då vet man att produkten är grym. Köp!

The Body Shop Black Musk* – Den nya doften ifrån TBS fick mig på fall vid första sniffen. Så fort toppnoterna har lagt sig så träder lakritsnoten fram och förtrollar mina sinnen. Jag älskar den här doften! Inte alls så mörk som jag förväntat mig. Red Musk är i min näsa betydligt mörkare än Black Musk. Den senare har jag iallafall använt varenda dag i över två-tre veckor. Underbar!

H&M Nail Polish Mauve On Up – H&Ms lack har alltid varit bra men de nya är ett slag för sig. Otroligt prisvärda, bra hållbarhet, snygga färger och fina flaskor. Mauve On Up har blivit min stora höstfavorit vilket är lite oväntat men den smutsigt grålila tonen gör sig riktigt bra till min hudton. Vill egentligen inte bära något annat på naglarna fören till våren.


*Pressutskick