Nov 23 2015

kenzanelly

Idag lanserade Nelly sin stora julkampanj som i år frontas av Kenza. Förutom att visa upp Nellys vinterkollektion med paljettklänningar och sammetskreationer tar Kenza ton i Nellys nya julkampanj framför låten ”Let it snow”.

– Vem har inte drömt om att få vara Beyoncé för en dag? Det var en rätt tuff och småläskig utmaning och jag har frågat mig själv både en och två gånger vad jag gett mig in på. Jag är verkligen ingen fullfjädrad artist, men jag är väldigt stolt över resultatet, säger Kenza Zouiten i ett pressmeddelande.

Ovan ser ni ett par av de lookbook-bilder som kampanjen består av och förutom en lookbook har Nelly även skapat en julshop, en önskelista och en gift quide. Från och med den 1/12 kommer även Nelly att ha en julkalender med nya erbjudanden varje dag fram till jul. Se hela kampanjen och Kenzas musikvideo här*.


*Affiliate-länk