Nov 11 2015

adventskalender

Förra året hade jag en adventskalender här på Fashionink med vinster ifrån bland annat Timi Accessories och OPI. Tävlingarna hade bra med deltagare och jag är riktigt sugen på att dra ihop något liknande i år igen. Jag tycker att det är så roligt att kunna ge tillbaka till er som tittar in här varenda dag. Jag funderar på ett liknande upplägg som förra året, dvs en ny tävling för varje advent. Möjligen att man skulle kunna ha en på nyår också. Allt beror såklart på hur många företag/märken jag får ihop som vill sponsra tävlingarna. Det kanske blir fler tävlingar eller det kanske blir färre. Vi får se hur det går för mig.

Just nu ser det ut att bli en traditionell julkalender med 24 luckor (inriktning skönhet). Roligt! Det finns fortfarande luckor kvar att fylla så → Företag/märken/pr-byråer som är intresserade av att stå bakom någon tävling kan maila mig på alexandra@fashionink.se ♥