Nov 18 2015

isadoragolden

Idag ska vi ta oss en titt på Isadoras julkollektion som är helt underbar i min mening. Vilka snygga produkter! Metallictrenden verkar inte vilja ge med sig och detta har Isadora tagit fasta på med sin holidaykollektion som i år heter Golden Edition. Märkets läppstiftsfavoriter Perfect Moisture Lipstick och paletten Eye Shadow Palette kommer i en glammig Golden Edition. För att sätta extra bling på ögonbryn- och franstrenden lanseras även IsaDora Glitter Lash & Brow som är ett Brush-on Gel Glitter för bryn och fransar. Förutom detta så lanserars även tre nya Wonder Nails till Golden Edition. Fröken Rosa – Des har visat upp delar av kollektionen här om ni vill se mer. Kollektionen innehåller –

  • Eye Shadow Palette 65 Golden eyes 179:-
  • Glitter Lash & Brow Gold & Silver 119:-
  • Perfect Moisture Lipstick 129:- (15 Heather, 149 Flirty Fuchsia, 155 Zinfandel & 176 Bohemian Rose)
  • Wonder Nail & Holographic Nails 79:- (520 Silver Flakes, 521 Gold Flakes, 522 Dark Truffles & 872 Jet Setter)
  • Grand Volume Lash Styler 189:-
  • Twist-up Blush & Go 90 A Day on the riviera 129:-
  • Multi Vitamin Gloss 703 Lychee 129:-

I butik nu!