Nov 28 2015

christmasstars

Stjärna 1* || Stjärna 2*

Då var det redan hög tid för första advent imorgon och jag kan tänka mig att det julpyntas för fullt runt om i landet. Jag är inte särskilt förtjust i klassiskt pynt eller pynt överlag om vi nu ska vara så ärliga. Därför tycker jag att det är roligt när butikerna satsar på lite mer stilrent pynt som adventsstjärnorna här ovanför som kommer ifrån Ellos. Två stjärnor som jag definitivt hade kunnat tänka mig i våra fönster. Den första stjärnan är till och med på halva priset just nu så hade den bara funnits i silver så hade jag klickat hem en. Som ni kanske förstår så blir det inte mycket till pynt här hemma och faktum är att det blir inte ens några adventsstakar i våra fönster. Jag satsar på något annat i år och vad får ni se imorgon.


*Affiliate-länkar