Oct 07 2015

40387


Yves Rocher har precis släppt en limited edition-kollektion vid namn Apple Delight. Doften beskrivs som en kombination av saftiga vinteräpplen och kryddig söt vanilj som tillsammans ska skapa en varm och inbjudande stämning i hemmet. Rätt mig om jag har fel men har inte den här kollektionen funnits tidigare? Runt jul för ett par år sedan? Oavsett vad så har jag inte testat den innan och jag har siktet inställt på ett doftljus samt en duschkräm. Dock avvaktar jag nog ett köp tills ett riktigt bra erbjudande dyker upp. Runt Halloween brukar man ju t.ex. få första varan i varukorgen på köpet så jag avvaktar en liten stund. Är det någon som har sniffat på doften? Jag älskar ju förra årets kollektion Pear Caramel och jag har ännu inte tänt mitt doftljus från den kollektionen. Jag vill spara på godbiten!