Oct 31 2015

IMG_9712

Favorite Candle(s) – Den stora favoriten här hemma just nu är ett ljus ifrån Yves Rocher. Pear Caramel var en av förra årets vinterdofter och den luktar så gott. Jag har inte ens tänt ljusen men ändå ger det mycket doft till ett rum. Annars gillar jag även en del dofter ifrån Voluspa.

Favorite Lip Color – Jag kör mycket på my lips but better nyanser. Senaste favoriten är Sugar Pop ifrån Clinique som jag ska visa upp i ett eget inlägg så småningom.

IMG_4852

Favorite Drink – Jag är ju en kaffetjej året om men under hösten och vintern dricker jag även en hel del te. Favoritsmaken är vanlig vanilj eller vanilj och rabarber. Dricker jag koffeinfritt så är det blåbär som gäller. Framåt julen plockar jag fram mitt lussebullste. Mums!

Favorite Blush – Mitt Sweetheart Blush ifrån Too Faced alla dagar i veckan. Att använda iallafall annars gillar jag ju mitt Dior-rouge jag köpte i somras. Kanske den finaste makeup-produkten jag äger (och dyraste) men jag kommer mig inte för att använda det så ofta. Jag tror att det beror på att rouge är en aningens för glittrigt för min smak. Skimmer i all ära men glitter är en annan femma.

Favorite Clothing Item – Klänningar. Helst blommiga. Med strumpbyxor och boots samt en lång kofta. En perfekt kombination. Annars är det som vanligt svarta stuprörsjeans. Jag har nyligen även köpt ett par silverglittrande byxor på jobbet som har stor potential till att bli favoriter.

serier

Favorite Fall Activity – Att ha seriemaraton i soffan med myskläder, choklad och en kopp te. Utanför får regnet gärna ösa ner för extra myskänsla. Egentligen vill jag också svara att läsa böcker men just nu har jag ju ingen ro till det så det får bli serietittande.

Favorite Makeup Look – Jag är rätt neutral av mig så jag säger en flawless bas med rosiga kinder och bryn on point. Toppat med en lätt sotning i bruna nyanser och mitt my lips but better läppstift. Jag i ett nötskal.

Favorite Food – Går ju inte att välja det finns ju så mycket gott. Det börjar dock bli dags för soppor och sen älskar jag ju min kycklingwok. Ungefär det enda jag är bra på i matväg. Önskade att vi var bättre på att göra grytor då det känns väldigt höstigt.

Favorite Halloween Costume – Alltså jag klär inte ut mig. Men skulle jag göra det så skulle det antingen bli något riktigt läskigt eller något fantasylikt. Absolut inte någon sluty nurs. Kan vi inte bara skrota den formen av utklädnad?


Den här listan såg jag för ett bra tag sedan hos youtubern Jaclyn Hill (love her) och hittade den sen i bloggformat hos bland annat Sanna så jag tänkte att jag fyller i den jag med. Så här i efterhand så var mina svar inte de mest utförliga kanske men men. Finns det någon annan rolig tag där ute i cyberspace som jag kan fylla i?