Oct 06 2015

olivaccs


 

Oliva Earth ifrån CCS Healthcare har cirkulerat i mitt instagram- och bloggflöde ett tag nu och jag blir allt mer sugen på att testa produkterna. Speciellt eftersom att jag hittills bara har läst goda ord om serien hos mina bloggkollegor. Oliva Earth är Fairtrade-märkt och innehåller förutom olivolja en helt ny blandning av naturliga och välgörande ingredienser från hela världen. Hela serien består av fem produkter; body lotion, shower oil, hand cream, body cream och sugar scrub.


Oliva Earth Body Lotion (65kr) – en lyxig hudlotion som innehåller olivolja och ängskrasseolja som båda är rikt återfuktande och mjukgörande. Ängskrasseoljan ger också en behaglig känsla på huden.Oliva Earth Body Lotion är paketerad i en stilren flaska om 250 ml med praktisk pump.

♥ Oliva Earth Body Cream (65kr) – innehåller välgörande Fairtrade oljor från oliv- och shea som tillsammans med shoreasmör från Borneo gör huden mjuk och sammetslen. Oliva Earth Body Cream är snyggt förpackad i en tub om 175 ml.

♥ Oliva Earth Shower Oil (55kr) – rengör huden med ett krämigt lödder och efterlämnar en mjuk och behaglig känsla. Duscholjan innehåller fuktgivande socker från och Belize och mjukgörande arganolja från Marocko. Oliva Earth Shower Oil är snyggt förpackad i flaska om 250 ml med kork.

♥ Oliva Earth Hand Cream (39kr) – innehåller mjukgörande oljor från oliv-, shea- och Abyssinian som tillsammans mjukar upp torra händer och nagelband. Oliva Earth Hand Cream är förpackad i en praktisk tub om 100 ml. Perfekt att ha med sig i handväskan.

♥ Oliva Earth Sugar Scrub (89kr) – är en skönt peelande och rengörande skrubb med olivolja som tar bort döda hudceller. Skrubben mjukgör, återfuktar och återfettar samtidigt som den rengör huden på djupet och efterlämnar en härligt mjuk och len hud. Oliva Earth Sugar Scrub är en exklusiv skrubb med hög andel naturlig skrubb i form av socker samt rengörande milda och lätt nedbrytbara tensider. 250 ml.