Oct 07 2015

IMG_4355

Tidigare i höstas bestämde vi oss här hemma för att uppdatera lite porslin och annat i hemmet. Det där har jag ju nämnt ett flertalet gånger. När vi ändå hade bytt större delen av våra kökssaker så kunde vi lika gärna byta ut våra bestick också. Sagt och gjort, de mattsvarta besticken jag trånat efter ifrån Jotex blev våra. Jag fick ett set för halva priset då jag var ny kund så det var lika bra att passa på. Tyvärr är besticken fina att titta på men inte särskilt härliga att använda. Både jag och sambon har lite svårt för den matta ytan som inte känns rätt i handen. Att de dessutom börjat tappa färg efter bara ett par rundor i diskmaskinen, som de för övrigt ska tåla, är inte heller något att jubla över. Slutsats – fina att titta på men inget att investera i. Spara dina slantar!