Oct 21 2015

special-care-group-shot

Under våren relanserade ACO sina hudvårdsprodukter i nya förpackningar och med lite nya produkter. Nu i höst är det kroppsvårdens tur då ACO lanserar ett helt nytt sortiment av kroppsprodukter. Med nya ACO Body lanseras också en unik formulering – Triple Moist Complex®. Denna nya formulering är speciellt utvecklad av ACO för att skapa en återfuktad, frisk, len och mjuk hud och finns exklusivt hos ACO och apotek. Triple Moist Complex® består av tre aktiva ingredienser som arbetar tillsammans i synergi och skapar ett fantastiskt resultat – återfuktning på djupet och en härlig hudkänsla.

Med nya ACO Body har sortimentet även delats in i tre olika segment som alla fokuserar på olika saker. Serien ovan går under namnet Special Care och riktar sig till den hud som behöver extra omvårdnad och omtanke till följd av det nordiska klimatet som ofta gör huden torr. Alla produkterna i ACO:s serie Special Care är unikt utvecklade för att vårda torr och känslig hud och göra den fantastiskt mjuk och len. I serien återfinns den apoteksunika formuleringen Triple Moist Complex®. Vid utvecklingen har ACO arbetat intensivt med känslan vid applicering, för att produkterna ska vara så skonsamma som möjligt mot huden, samtidigt som de är väldigt effektiva. Alla produkter i serien är dessutom, förutom deodoranten, oparfymerade för att vara så milda som möjligt. Mycket fokus har lagts på att ta fram inspirerande förpackningar som är lättanvända och som känns exklusiva. Priser mellan 55 – 149 kr.

body-group-shot-

Daily Care är serien för de som lever i en stressig vardag och där behovet av kroppsprodukter som är lätta att använda är viktigt, som återfuktar effektivt utan att kladda. ACO:s Daily Care är en effektiv hudvårdsserie som är speciellt utvecklad för att snabbt och effektivt ge återfuktning på djupet. Serien innehåller rengöring, lotioner, deodoranter samt hand- och fotkräm med Triple Moist Complex® för bästa möjliga återfuktning och hudkänsla. I serien finns produkter för både torr och normal hud. Serien har en ny signaturdoft som doftar rent och fräscht för att göra din dagliga hudvårdsrutin så effektiv och njutbar som möjligt. Priser mellan 49 – 109 kr.

sense-care-group-shot-

Till sist har vi Sense & Care-serien för de dagar då man är ute efter det lilla extra och vill känna sig härligt bortskämd och inspirerad. Då finns det fantastiska produkter med uppfriskande dofter och ljuvlig hudkänsla som tilltalar alla sinnen i ACO:s Sense & Care-serie. Neroli och vildhonung skapar basen i två härliga kompositioner med lotion och duschcreme, speciellt framtagna för den som söker efter en lyxig hudkänsla med effektiv återfuktning. Priser mellan 79-99 kr.