Sep 29 2015

mkpearlgrey


Jag vill ju utöka min väsksamling med en grå väska inom en snar framtid. Det är säkert ingen nyhet för den som följt mig ett tag. Två modeller som jag tycker är lite extra fina i just grått är Large Jet Set East/West Saffiano Crossbody Bag och Large Jet Set Saffiano Leather Crossbody Bag – båda ifrån Michael Kors. Just den här gråa nyansen kallar Michael Kors Pearl Grey och är i min mening en perfekt mellangrå nyans. Jag fingrade på en MK-plånbok i Pearl Grey tidigare i somras så jag vet att nyansen är minst lika fin i verkligheten. Tyvärr har jag inte hittat någon av de här modellerna i Sverige, inte i grått iallafall så ett köp får vänta på sig. Det går ju att beställa ifrån USA men just nu är valutakursen inte den bästa och priset blir minst lika dyrt, om inte dyrare pga tull, som att beställa ifrån Sverige.