Sep 04 2015

cubusdress

Säg hej till min senaste kärlek när det kommer till klänningar. För en gångs skull inte en blommig sådan! Den här klänningen landade hos Cubus under förra veckan och jag föll som en fura direkt jag såg den. Något tveksam till hur den skulle se ut på mig då jag inte alltid är vän med mina kurvor men jag måste ju ta och prova den så fort som möjligt. Den har dessutom kommit fyra grymma Alex-färger så det blir svårt att välja. Jag tror dock att grått går bort lite då det känns lite för naket om ni förstår hur jag menar. Svart funkar ju alltid men både blått och vinrött är färger som jag trivs väldigt bra i.


Att det är polo och halvpolo som gäller i höst går inte att ta miste på då vi har fått in så många olika plagg i just olika polomodeller. Har du fastnat för polo-trenden?