Sep 08 2015

IMG_4301

Front Your Beauty – så löd temat för augustis glossybox. Månadens box ska innehålla produkter som ger lite extra lyx i vardagen och som ska hjälpa oss att utstråla och förstärka vår egen inre skönhet. Min box innehöll:

♥ Kueshi – Anti-Cellulite Booster (189kr/200ml)

♥ ACO – BB Cream (119kr/50ml)

♥ Emité Make Up – Eye Shadow Brush E144 (25okr)

♥ Manna Kadar Cosmetics – Lash Primer (219kr/4g)

♥ Hot Makeup i samarbete med Glossybox – Lip Balm (55kr)


Min spontana tanke är att månadens box faktiskt är en av de bättre på mycket länge. Visst, alla produkter känns kanske inte superroliga men det är ändå fem produkter som jag kommer att använda. Den första produkten jag är lite tveksam till är anti-cellulitekrämen ifrån Kueshi och det beror främst på att jag inte tror på att krämer kan strama upp min hud så pass mycket att eventuella celluliter försvinner. Den ska dock vara väldigt återfuktande så jag kommer att använda den som en vanlig hudlotion istället. Det lilla läppbalsamet ifrån Hot Makeup/Glossybox känns ju som en given kopia på EOS. Lite tråkigt att återigen få något ifrån Hot Makeup då jag fick en ögonskugga från märket i förra boxen. Jag kommer dock att slänga ner läppisen i en väska eller ta med det till jobbet så använt ja det lär det bli. Jag är hemskt nyfiken på ögonfransprimern som kan användas på egen hand för att ge näring åt fransarna eller ihop med en mascara för lite extra oumhp. BB-krämen ifrån ACO ska också bli intressant att testa och så även borsten ifrån Emité som är ett riktigt bra märke. I sin helhet är jag mycket nöjd med boxen.

Den här månaden var jag dessutom väldigt nyfiken på Glossymag som följer med boxarna. Jag var nämligen med i en liten intervju angående den hemliga krämen som jag (och fler glossies) fick testa tidigare i år. Jag svarade på intervjufrågorna i början på juni och nu äntligen fick jag se resultatet i tryckt format. Vill du läsa den lilla intervjun så hittar du den här.