Sep 18 2015

bluejeans

♥ Hade jag långt hår och bar ofta favoritfärgen kornblått i kombination med svart.


dreambags

♥ Drömde jag om en vinröd eller kornblå väska ifrån Proenza Schouler & Stella McCartney.


  IMG_7323-15

♥ Köpte jag ett av mina finaste rouge för ynka 40kr på H&M.


dressesmango

♥ Hängde jag lite för mycket på Mango för att spana in klänningar.


IMG_7958-11

♥ Var jag skoltrött men pluggade ändå juridik i brist på jobb.


IMG_8074-35

♥ Fick jag Ciaté Haute House av Rickard som jag suktade efter.


IMG_8091-1

♥ Gick jag vidare till semifinal i L´Oréal Paris Trendsetter search.


IMG_8272-92

♥ Var jag överlycklig för Maybellines nya läppennor – Color Drama.


Idag är mitt hår kortare men favoritfärgen är fortfarande kornblå (och vinröd). Jag drömmer än om den perfekta vinröda/kornblåa väskan och hänger fortfarande på Mangos hemsida lite för ofta. Jag är fortfarande löjligt förtjust i Maybellines Color Drama och i mina fina lack ifrån Ciaté. Jag är klar med plugget för resten av mitt liv och har ett jobb jag älskar. Mycket stämmer fortfarande men mycket har också ändrats. Jag har ändrats. Jag är lyckligare idag september 2015 än vad jag var då september 2014.