Sep 15 2015

golden-oppulence-collection


Elizabeth Arden har lanserat en ny limited edition kollektion under namnet Golden Opulence. Kollektionen, som lanserats nu i september, är inspirerad av modevärldens överdådliga barocktrender. De fem produkterna i kollektionen är framtagna för att ge konturer, definition och vacker glöd under den mörka säsongen som vi nu har framför oss. Nyanserna sträcker sig från djup skogsgrön till skimrande nude-toner som tillsammans skapar förtrollande höstlooker. Kollektionen består av:


♥ Eye Shadow Quad (375kr) – Innehåller fyra vackra nyanser som kan kombineras i oändlighet, från lågmäld mystik till intensiv glamour. Färgerna består av djup metallicgrön, rosa champagne, matt brun och glittrande guld.

♥ High Intensity Liquid Eye Jet Black (245kr) – En vattenfast, flytande eyeliner som håller hela dagen utan att rinna eller förlora sin form. Eyelinern har en intensiv färg och kan anpassas så att linjen både blir ultratunn eller superdramatisk. Tuschspetsen och det ergonomiska greppet get maximal precision och enhetlig applicering.

♥ Highlighter Gold Illumination (400kr) – Denna trefärgade, glittrande highlighter i puderform ger omedelbart huden en mjuk och naturlig glöd. Highlightern består av nyanserna champagne, guld och brons. Formulan är berikad med mikrolätta mineraler och vitaminer som lugnar huden samtidigt som den döljer fina linjer med hjälp av ljusreflekterande mineraler.

♥ Luminous Lip Gloss Imperial Shimmer (240kr) – Ett fuktgivande läppglans i en glittrande orange- och persikofärgad nyans som ger läpparna hållbar färg och gläns. Formulan ser till att återfukta läpparna och gör dem extra fylliga.

♥ Untold Luxe (695kr) – En orientalisk blomsterdoft med överdådiga och lyxiga noter. Doften öppnar upp med en explosion av rosépeppar, bergamott och kanel. Hjärtnoterna blomstrar av apelsinblomma, jasmin, ros och avslutas med sensuella basnoter av sandelträ, vanilj och vit choklad. En perfekt doft för sena höstkvällar och mörka vinternätter.


Ja, en minst sagt lyxig liten kollektion men så fin med underbara förpackningar. Jag har faktiskt aldrig någonsin testat något ifrån Elizabeth Arden. Har jag missat något? Har fått för mig att de ska ha rätt bra foundations men har ändå inte kommit mig för att testa något från märket. Har du testat någon produkt ifrån EA som du kan tipsa om?