Aug 14 2015

turkoshm

1. Linne || 2. Jacka || 3. Byxor || 4. Tröja || 5. Linne || 6. BH


Jag har den senaste tiden varit lite sugen på att börja träna igen. Jag behöver dels få upp min kondition en aning men jag behöver också få en god grundstyrka i kroppen. Speciellt i rygg och knän. Jag är alldeles för svag numera. Huruvida jag tar tag i träningen eller ej återstår att se framöver när andra saker i mitt liv har blivit något mer stabila men det hindrar mig inte ifrån att leta träningsinspiration. Alla inspireras vi av olika saker. En del motiveras av bilder på slimmade kroppar, av före- och efterbilder eller som jag själv av nya fräscha träningskläder. Vi tog oss en titt på H&Ms lookbook för H&M Sport för ett par dagar sedan och sen dess har jag varit fast vid de turkosa plaggen som är höstnyheter. Om allt ovan bara kunde flytta in i min garderob, bara sådär – ja då lovar jag att börja träna igen. Vilket snyggt set! Bra jobbat H&M!