Aug 25 2015

RM651H02U-C11@10

Här ser ni min allra senaste kärlek i väskform som jag just nu överväger ett köp på. Jag hade tänkt köpa mig en ny väska ifall mitt vikariat på jobbet blev förlängt (vilket det blev, yeeey). Ni vet ju att jag gillar att fira saker med en ny väska men jag hade inte räknat med att lägga fullt så mycket pengar på en väska som vad den här modellen kostar. Inte den här gången iallafall. Men så är det också den första väskan på väldigt länge som jag känner mig tvärsäker på. Den måste bli min. Väskan kommer ifrån Rebecca Minkoff och modellen heter Regan Satchel, ny för hösten 2015. Den här lavendelfärgen är den jag vill ha. Älskar dessutom att den är i mocka (älskar mocka) och visst finns det en smula likhet med de klassiska Balenciagaväskorna och kanske är det just därför jag är så kär i den. Så just nu velar jag. Jag vill ha den men det är mycket pengar. Jag fick å andra sidan mer lön än vad jag tänkt mig så jag har råd och lite till. Dagens i-landsproblem jag vet! Blir det ett köp så lär ni märka det. Blir det inte ett köp lär jag väl älta det.