Aug 04 2015

lindexfall15

Äntligen! Nu har Lindex släppt sin lookbook för hösten 2015 – som jag väntat och längtat. Lindex höstkollektion bjuder på en mix av lager på lager, grafiska mönster och starkt fokus på byxor, kjolar och färg. Färgpaletten är full av mustiga höstfärger i rost, senap och beige. Det perfekta plagget att matcha alla byxor och kjolar med är polotröjan. Den kan bäras som ett huvudplagg eller framskymtande under en ärmlös cardigan eller topp. I kollektionen syns också flera siluetter i denim, där favoriten är höga midjor och smala ben, samt en styling med denim på denim.


– Vi vill skapa en spännande silhuett med långa längder, lager på lager och kjolar över byxor. I höst lägger vi extra fokus på byxor och kjolar, där säsongens nya favoriter syns i spännande former, längder och materialval, säger Nina Starck, Designchef på Lindex.