Jul 17 2015

lagerhaus

1. || 2. || 3. || 4. || 5. || 6. || 7. || 8. || 9. || 10.


Jag älskar verkligen den här tiden på året när butikerna äntligen fyller på med en massa nyheter. Rent vädermässigt så passar våren eller sensommaren mig bäst men rent klädmässigt och inredningsmässigt så är hösten en stor favorit. Lagerhaus har fått in en massa nyheter den senaste tiden och ovan har jag plockat ihop 10 av mina favoriter. Jag hade gärna sett en hel del av detta hemma hos oss och jag tror faktiskt att jag till hösten ska försöka boa om lite här hemma. Efter 6 år i samma lägenhet kan en rejäl uppfräschning behövas. I vissa rum går det att förändra mycket med små medel likt dekorationer och textilier, medans andra rum som t.ex. köket även behöver lite nya möbler. Vi får se om min kära man hänger med på noterna. Åter till nyheterna här ovan – ljushållaren i form av ett tipitält måste jag ha. Helst av allt hade jag nog gärna köpt ett par stycken och spraymålat ett par i andra nyanser. Tänker mig någon i grått och någon i rosa. Vi får se vad det blir så småningom.