Jul 10 2015

IMG_3485 IMG_3493

”Jag har försökt förmedla en känsla av Ibiza, lyx och skönhet. Skönhet börjar inifrån, det är det budskapet jag vill sprida genom denna box. Ett vackert inre skapar även ett vackert yttre – Carolina Gynning”


Så trillade jag dit igen. På ännu en Glossybox-prenumeration. Jag tycks inte kunna slita mig ifrån Glossybox mer än ett par månader. Den här gången hade jag dock ett skäl till att återuppta prenumerationen och det är bland annat julis månadsbox samt en del glossydots att växla in. Nå väl, idag tänkte jag visa upp vad jag fick i min box för juni. Boxen var designad av Carolina Gynning och gick under temat Ibiza Queen. Min box innehöll:

♥ Sebastian Professional – Re-Shaper (290kr/400ml)

♥ Elizabeth Mott – Tints & Sass (219kr/10g)

♥ Yves Rocher – Botanical Colour Nail Polish (59kr/st)

♥ Lulu DK – Wonderland Jewelry Tattoos (349kr/paket)

♥ Medusa´s Make-Up – Eye Shadow ”Maneater” (90kr/st)

Jag måste givetvis börja med att säga att boxen i sig är riktigt fin och verkligen något man kan låta stå framme i en hylla. Innehållet var faktiskt inte så tokigt det heller. Mina förväntningar var inte särskilt höga men jag blev nöjd och belåten även om jag inte kommer få användning av alla produkter. Den lilla flaskan av hårsprayen fick följa med till jobbet, läppglanset kommer säkert till användning i framtiden och ögonskuggan hade en väldigt fin nyans som kommer att göra sig bra i höst. Nagellacken hade jag blivit överlycklig över om det inte vore för att jag redan har båda dessa nyanser sen ett pressutskick från YR och tatueringarna känns inte riktigt som min grej. Jag föredrar riktiga tatueringar men jag tänkte faktiskt tävla ut både nagellack, tatueringar och lite annat smått och gott framöver. Håll koll med andra ord. En helt okej box ändå och nu ser jag fram emot juliboxen som är typ den finaste boxen någonsin. Juliboxen är nämligen illustrerad av Jamie Lee Reardin och har franskt tema. Älskar illustrationerna och jag hoppas innerligt på en del franska märken i boxen. Vill du läsa mer om denna box eller köpa en egen prenumeration så kan du göra det här.

11737939_970986652965515_3974242789785087897_n