Jul 27 2015

whiteblazer

DIN STIL I HÖST? Min stil i höst kommer att förbli densamma i stora drag. Jag föredrar alltid en basic outfit oavsett årstid men piffar gärna till den med hjälp av accessoarer. I och med mitt jobb så är det möjligt att jag kanske tar ut svängarna något mer i höst men det återstår att se. Ovan är en favoritoutfit ifrån vintras, en rätt så typisk Alex-outfit.

in

VEM ÄR DIN STILFÖREBILD I HÖST? Emanuelle Alt samt Caroline De Maigret. Det minimalistiska och enkla blir inte bättre än så!

blackdetails

VAD INSPIRERAS DU AV? Pinterest men det vet ni säkert vid det här laget! Älskar verkligen pinterest, aldrig förr har det varit så enkelt att fylla på inspirationskontot.

IMG_7238-3

FAVORITDESIGNERS & MÄRKEN? H&M och Mango när det kommer till kläder. Rebecca Minkoff, Marc by Marc Jacobs och Michael Kors när det kommer till väskor.

colors

FÄRGER I GARDEROBEN? Mycket svart, främst svarta jeans. Men jag matchar med vinrött, petrol, mossgrönt, koboltblått, denim, grått och vitt.

IMG_3555

BÄSTA BASPLAGGET? Mina svarta Jegging Jane ifrån Cubus. Skönare och billigare än Dr Denim och minst lika snygga!

outfitwish

EN IDEALOUTFIT I HÖST? Det här är en klockren outfit i mitt tycke och något jag mycket väl kan ta på mig i höst. Svarta boots, svarta jeans och en svart kavaj som bas är lite av mitt signum.

IMG_3460

PÅ FÖTTERNA? Olika varianter av svarta boots, bruna boots och så längtar jag tills jag får inviga mina nya blommiga boots.

IMG_3548

PÅ NAGLARNA? I höst satsar jag på en mix av mörka toner och smutsiga vita och gråa nyanser. Favoriter är Michael Kors Ocean, Chanel Taboo, Essie Take It Outside, Essie Urban Jungle och Dior Destin.

IMG_3540

DOFT? Hösten innebär lite tyngre och varmare dofter för min del. Red Musk från The Body Shop kommer att vara min stora favorit!

IMG_3556

SENASTE INKÖPEN? Det har blivit en del inköp från jobbet den senaste tiden. Bland annat de finstickade tröjorna ovan som jag älskar. Jag har sett att det även ska finnas en petrolfärgad på nätet som jag hoppas att vi får in.

rmink4369212894_q1_1-1

HÖST MOST WANTED? En ny väska helt klart. Gärna i grått och jag har ju två modeller jag är sugen på ifrån Rebecca Minkoff. Förutom det så funderar jag på att köpa ett par nya jeans samt ett par nya mc-boots i svart. Jag vet att vi dessutom ska få in en ruskigt snygg poloklänning på jobbet så den är jag riktigt sugen på!