Jul 30 2015

IMG_3509

Empties-inlägg är en vanligt fenomen i skönhetsbloggarvärlden och jag har tidigare haft denna kategori på 24Kalmar men har nu valt att flytta över den till Fashionink istället. Idag blir det mitt sjätte inlägg i kategorin så ta en titt på de övriga om du är sugen. Empties innebär kort och gott att man visar upp de produkter som man lyckats göra slut på och nämner något om vardera produkt. En form av snabbrecensioner. I dagens inlägg hittar vi tre former av rengöringsprodukter och jag kan redan nu säga att jag gillar alla tre väldigt mycket.

1. The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil – Det här en rengöringsolja som jag använt som första steg i en dubbelrengöring. Två tre pump räcker gott och väl för att ta bort makeup. Oljan glider lätt över huden och känns väldigt skön. Huden får ingen oljig hinna efter användning utan känns bara väldigt återfuktad. Jag gillar den skarpt men jag har hittat en minst lika bra (och billigare) variant hos Kicks så det är tveksamt om jag köper den igen.

2. L300 Moisturising Cleansing Mousse – En rengöringsmousse som jag använt som andra steg i en dubbelrengöring men den funkar minst lika bra som ett första steg. Rengör ordentligt, känns skön på huden, är parfymfri och känns bara riktigt effektiv men samtidigt skonsam. Kommer att köpa igen!

3. Rituals Imagine Hand Wash – En mild handtvål med doft av rismjölk och vita körsbärsblommor. Otroligt dryg tvål som både doftar gott och rengör bra. Torkar inte ut händerna oavsett årstid. Väl värd sina slantar och jag kommer att köpa den igen samt testa övriga dofter i sortimentet!