Jul 16 2015

beautynewsisadora

Isadora är inte direkt känt för att snåla på produktnyheter utan lanserar rätt ofta nya produkter på marknaden. Idag tänkte jag därför att vi skulle ta oss en titt på märkets senaste nyheter som är fyra till antalet. Nyheterna finns i butik från och med den här veckan.


Face Buffer Brush 129krEn multifunktionell borste som förutom för att tona och skugga även kan användas för att applicera puder, bronzer, rouge och foundation.

Grand Volume Lash Styler 189krEn mascara som ska ge supervolym samtidigt som den ska separera och förlänga fransarna. Dubbelsidig borste med två reservoarer för extra volym. Ena sidan har mjuka borstrån som dessutom är ögonlocksformade, för att man lätt ska fånga upp fransarna från roten. Detta är inte alls lika lätt med en rak borste. Den andra sidan har korta och hårda borsstrån, för separation samt applicering på underfransarna.

Protect Face Primer SPF30 Tinted 159kr Denna produkt kan användas ensam för att ge en fräsch ton till ansiktet eller som primer för att hålla makeupen på plats.

Face Sculptor Nude 199krSkulptering är trenden som tagit skönhetsindustrin med storm. Trenden trappas upp och IsaDora tar därför sin Face Sculptor till en helt ny nivå. IsaDora Face Sculptor Nude heter det senaste tillskottet och lanseras i matta puder för en mer avancerad contouring som ändå är lättanvänd.


Spännande nyheter! Jag har aldrig testat någon borste från Isadora men jag blev väldigt nyfiken på den här nyheten. Den ser ut att vara i samma stil som min favorit från Real Techniques nämligen. Mascarans borste som liknar en pussmun gör mig väldigt nyfiken då undrar hur lätt det är med appliceringen. Sen tycker jag alltid att det är spännande att testa nya mascaror även om jag nu äntligen har en favorit i badrumsskåpet. Primern låter också intressant, särskilt om den nu har lite färgpigment i sig. Jag har den vanliga svarta tuben här hemma och jag tycker att det är en helt okej primer för pengarna. Till sist så är jag väldigt nyfiken på deras nya Face Sculptor-palett och jag undrar om den fungerar på en riktigt ljus hy. Någon nyhet du blev intresserad av?