May 12 2015

O2_Vardande_a

O2_Hand SPA_a

När jag för ett par dagar sedan skrev om Depend 7days sommarkollektion så nämnde jag även lite kort att de snart även lanserar ett gäng med nyheter på vårdsidan. Jag har kikat lite på sortimentet på deras hemsida och hittat ett par saker som jag ska lägga vantarna på när de landar i butik om någon vecka. På den översta bilden ser vi en del nyheter för naglarna så som nagelolja, nagelbandskräm och nagelbandspeeling. En nyhet som inte finns på bilden men som går att finna på hemsidan är en mud mask. Det känns lite konstigt att lägga en lermask på naglarna men å andra sidan varför inte. Masken ska verka renande och samt fuktbalansera nageln. Masken tillsammans med ett par produkter för nagelbanden står på min inköpslista. På andra bilden ser vi ett litet spa-kit för händerna med bland annat peeling och fuktkräm. Spa-kitet ska verka återfuktande, mjukgörande och vårdande. Jag älskar peeling till kroppen men har ännu inte hittat någon riktigt bra till händerna så ett spa-kit får det också bli framöver. Jag behöver verkligen ge mina stackars händer lite mer kärlek så det här hoppas jag kan göra susen. Jag har inga prisuppgifter på produkterna men Depend brukar hålla en bra prisbild så jag tror inte att något är särskilt dyrt. Jag vet inte heller när produkterna landar i butik men förhoppningsvis snart.

Hur tar du hand om dina naglar/händer?