May 06 2015

7day sommar 2015_a

Den senaste tiden har jag börjat spana in Depends produkter mer och mer. Depend var ett av märkena som jag oftast använde när jag började med nagellack men efter ett par år tyckte jag att minilackens nyansutbud började bli rätt så trist och jag sökte mig till andra märken. Jag har med andra ord inte bekantat mig särskilt mycket med Depend de senaste åren och sist jag köpte ett lack från Depend var för kanske 5-6 år sedan. Jag har ju dock läst mycket om märkets kollektioner hos mina bloggkollegor och kan konstatera att varumärket utvecklats rätt så bra de senaste åren. Just nu är de aktuella med ett par olika kollektioner med både nagellack och nagelvård.

7 Day är en serie lack med hybridformula som ska hålla upp i en vecka, ha en gelliknande finish och rejält med glans. Med 7 Day måste man använda ett särskilt kit med bland annat topp- och överlack. Sommarens kollektion landar snart i butik och den ser ut att vara helt underbar. Ett par av de här lacken måste jag verkligen ta en närmare titt på samt ett par produkter ifrån den kommande kollektionen med nagelvård. Vad sägs till exempel om en mud mask för naglarna? Har du testat något från Depend den senaste tiden?

7day

Dancing Barefoot | Lemonade Festival | Digging for Sandcrabs | Hula Hoopin | Catch a Sailor | Hey Gorgeous | Road Trippin | Flying Pinata