May 26 2015

acosommar

ACO brukar släppa en liten limiterad kollektion på sommaren och sommaren 2015 är inget undantag. I år består kollektionen av doftsammansättningen rabarber och nyplockade hallon. Eh, you hade me at hello! Kollektionen består av en kroppslotion och en duschkräm som finns hos Apoteket as we speak.


ACO Limited Edition Body Lotion Rhubarb & Raspberry – En lätt och sommarfräsch kroppslotion med en härlig och varm doft av rabarber och hallon. Limited Edition Body Lotion är lätt att applicera och går snabbt in i huden utan att kladda. Lotionen innehåller naturliga fuktbindare som hjälper till att bevara fuktbalansen i huden och naturliga oljor som gör huden mjuk och len. Fruktsyran i lotionen ger huden ökad lyster. ACO Limited Edition Body Lotion har ett rekommenderat pris på 69 kr, 200 ml.

ACO Limited Edition Shower Cream Rhubarb & Raspberry – En krämig och löddrande duschcreme med en fräsch och varm doft av rabarber och hallon. Den rengör skonsamt och gör huden mjuk och len. Duschcremen är även berikad med naturliga oljor som ger en härligt silkeslen efterkänsla på huden. ACO Limited Edition Shower Cream har ett rekommenderat pris på 49 kr, 200 ml.