Apr 14 2015

a5a781d3101a000d_org980bd8a6b1957c0b_org

Idag lanserar Lindex sitt egna kosmetikmärke – Lindex Beauty. Märket omfattar prisvärda produkter inom make-up och kroppsvård som ska bidra till att skapa den kompletta looken.

”Lindex Beauty är en naturlig förlängning av det som Lindex redan erbjuder kunden. Våra kunder bryr sig om sitt utseende och med det följer även ansikts- och kroppsvård. En perfekt makeup är pricken över i både till vardags och till fest. Jag är väldigt stolt över kollektionens färger och produkternas kvalitet”, säger Inger Lundqvist, Design- och Inköpschef för Lindex Cosmetics.

Sortimentet kommer att inkludera mascara, eyeliner, eye shadow, foundation, puder, concealer, rouge, nagellack, läppstift och lipgloss. Kroppsvårdsprodukterna är hållbara och Svanenmärkta. I kroppsvårdskollektionen ingår body wash, body lotion, sugar scrub, body butter, hand wash och hand cream, och samtliga produkter kommer att vara Svanenmärkta. För att komplettera konceptet kommer Lindex Beauty även att innehålla olika makeup-borstar gjorda av syntetiskthår, pincetter, makeup removers och bomullsrondeller.

 Samtliga Lindex Beauty produkter har producerats enligt EU-restriktioner, är allergitestade och har inte testats på djur. Finns i butik och online från och med idag alltså. Som den lilla skönhetsnörd jag blivit så är jag mer än intresserad av testa ett par av produkterna och ska genast bege mig över till webbshopen för att bekanta mig med sortimentet. Vad tror du om Lindex Beauty?