Apr 27 2015

new-eylure-brow-collection

Varumärket Eylure som vanligtvis är väldigt kända för sina lösögonfransar lanserar nu en ögonbrynskollektion – Eylure Brow Revolution. Maffiga ögonbryn har varit i ropet de senaste åren eller ögonbryn överlag så att Eylure nu ger sig in på en ny produktmarknad känns väldigt aktuellt. Vare sig man vill skapa en bättre form, tätare bryn eller permanent färgade hårstrån ska denna nya kollektion ha en produkt för alla behov, önskemål och tillfällen. Vi snackar brynvax, brynmallar, pennor, olja och så vidare. För att se den kompletta kollektionen så ta en titt på märkets hemsida. Eylure Brow Revolution finns till försäljning på H&M från och med mitten av april 2015. Därefter lanseras kollektionen på KICKS och Åhléns senare under våren. Jag är mycket nyfiken på en del av produkterna så jag hoppas att de hunnit landa hos H&M nu.