Apr 19 2015

covers_Y0715650-F071565001

Den som har hängt med ett tag vet förmodligen redan om mina lilla fascination för Diors nagellack. Och för den som inte redan visste vet nu. Nagellack är det enda jag testat från Dior då jag tidigare inte har fastnat för någon särskild makeup-produkt från märket. Tills nu! Sommarens kollektion från Dior heter Tie Dye och består av ett gäng härliga produkter, vilka du kan se här. Jag har fastnat vid rouget Pink Sunrise på bilden här ovan (se swatch här) och det här kommer att bli min första makeup-produkt från Dior. Jag måste verkligen ha denna dosa! Den senaste tiden har jag jobbat väldigt mycket och lika mycket lär det bli framöver så det här rouget kan jag verkligen unna mig med ett gott samvete trots dess höga prislapp. Tie Dye – kollektionen borde landa hos bland annat Kicks när som. Kan du rekommendera någon bra produkt från Dior?