Apr 29 2015

IMG_2791

IMG_283

IM_2801

Jag är av åsikten att man ska fira allt som går att firas. Själv brukar jag fira min egna födelsedag, när något annat i livet går bra och så vidare. Oftast firar jag med att köpa något som jag länge velat ha eller som jag i vanliga fall inte skulle unna mig. Ibland är det en väska, ibland ett dyrare nagellack och ibland en jacka. Ja ni förstår grejen.

I måndags bestämde jag mig för att fira att min lön som strulat det senaste halvåret äntligen blivit någorlunda rätt. Eftersom min senaste förälskelse från Dior precis hade landat i Kicks webbshop och eftersom mina klubbcheckar levde på sitt sista datum så slog jag helt enkelt till på rouget Pink Sunrise från Diors sommarkollektion. Denna lilla godbit kostar tyvärr en slant även med rabatter så lite ångest har jag haft men titta på skönheten! Så vackert det är. Så vackert att det förmodligen lär dröja innan jag vågar sätta en borste i dosan. Idag blev det förresten klart att jag inom en snar framtid kommer att byta jobb så nu känner jag verkligen att jag är värd denna fantastiska lilla dosa. Vart jag snart tar vägen det får ni reda på längre fram.