Apr 18 2015

IMG_20611  IMG_2053

 

För ett litet tag sedan var jag med i ett blindtest för en helt ny mascara hos Sephora. Efter att ha testat den hemliga mascaran ett par dagar så gissade jag på att märket bakom mascaran var Benefit. Och jag hade rätt. Som tack för att jag deltog i testet fick jag hem ytterligare en miniversion av denna mascara. Benefits nya Roller Lash Mascara ska ge böjda och definierade ögonfransar för en hållbarhet i upp till 12 timmar. Jag tycker att mascaran har fungerat bra! Jag har som vana att alltid böja min fransar innan jag applicerar min mascara och jag har inte gjort något undantag för Roller Lash, så den där naturliga böjen har jag inte undersökt närmare. Svärtan i mascaran är bra och den fäller inte under dagen. Bra borste att applicera med och visst blir fransarna definierade och framför allt upplevs mina som väldigt långa. En riktigt bra mascara. Synd att Sephora ligger så långt bort ifrån lilla Kalmar annars hade jag kunnat tänka mig att köpa en ny alternativt botanisera runt bland det övriga sortimentet. Priset på mascaran ska ligga runt 230 kr och den finns i butik nu.


Produkten har skickats ut som ett tack för deltagande i ett blindtest för Sephora.