Apr 08 2015

beautywantiesapril15

Min lista över skönhetsprodukter som jag vill testa blir längre för var dag som går men vad gör det, det är ju ett roligt och växande intresse. Just nu suktar jag lite extra mycket över produkterna du kan se i kollaget och som du kan läsa mer om nedan.

1. Molton Brown Global Body Wash 9*50ml – Jag är helt frälst vid Molton Browns duschkrämer men de är rätt dyra tyvärr. Detta lilla set med nio olika dofter borde därför vara helt perfekt för att testa sig fram lite bland märkets dofter då jag bara testat två olika sedan innan.

2. Artdeco Blush Couture – Jag kan verkligen inte släppa tanken på detta rouge. Så himla fint! Mitt favoritrouge från Too Faced lever på sista versen och jag försöker att hitta en värdig ersättare. Detta rouge från Artdeco har snarlika nyanser som favoriten.

3. Depend 7Day Starter Kit – Depends nya lacksystem 7day har varit på tapeten hos många bloggare ett tag nu och jag blir mer och mer sugen på att testa själv. 7day-systemet ska ge en gel-liknande finish, superglans och en veckas hållbarhet. Det var dessutom väldigt många år sedan jag testade något lack från Depend.

4. Slightly Blushing & Pretty As Fairy – Förutom startkittet så behövs ju ett par nyanser också och just nu är jag väldigt sugen på våriga pasteller.

5. The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter – Min favoritrengöring från The Body Shop. För ett par veckor sedan vände jag upp och ner på badrummet i jakt efter min burk men var till slut tvungen att inse att jag förmodligen råkat slänga den i en rensning. Fy tusan vad arg jag blev på mig själv. Jag hade inte ens använt mer än 1/4 eftersom jag försökte snåla på produkten. Så en ny burk får ju gärna flytta hem till mig på direkten.

6. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – Precis som rengöringen från The Body Shop är denna rengöring en fast balm som förvandlas till en olja vid applicering. Jag har sett hur den hyllats i många bloggar och eftersom jag gillar TBS variant så vill jag verkligen testa även den här. Clinique är dessutom ett rätt outforskat märke för min del så jag vill gärna testa fler produkter därifrån (produkterna jag fick hem i ett pressutskick för ett litet tag sedan kommer det inlägg på i veckan). Tyvärr är denna balm konstant slut på Cliniques hemsida men den som väntar på något gott osv.

7. The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder – Det här pudret blev jag nyfiken på redan då jag fick pressmailet om detta kvartals beauty must haves från TBS. Sen dess har många av mina bloggkollegor fått hem det i ett pressutskick och ju mer jag läser om det, desto mer sugen blir jag. Jag gillar att pudret är matt och att den ljusaste varianten ska funka till en blekfis som mig. Eftersom produkten är matt fungerar den ju dessutom till konturering.

Vilken skönhetsprodukt står på din önskelista just nu?