Mar 02 2015

voluspa-pomegranate-blood-orange-group

Voluspa lanserar tre nya doftserier nu till våren och passar dessutom på att ge alla förpackningar en uppdatering. De tre nya serierna är Apple Blue Clover, Prosecco Bellini samt Pomegranate Blood Orange. Den sistnämnda ser ni här ovan. De tre serierna består av produkterna Home & Body Fragrance, Room Diffuser och de klassiska Maison-ljusen i modellerna Ceramica, Metallo, Decorative Tin, Boxed Votive och Classic Maison. Priserna är från 159 kr och uppåt. Vårkollektionerna ska finnas i butik nu och Voluspa hittar ni bland annat hos Nelly.

Doften av Pomegranate Blood Orange beskrivs som en kombination av moget granatäpple och skal från blodapelsin, iskallt bubbel och nektarin. Låter smarrigt i mina öron!

 

voluspa-apple-and-blue-clover-groupNästa serie är Apple Blue Clover som ska föra tankarna till soliga dagar och blomstrande sommarängar. Doften beskrivs som en kombination av aromatisk blå klöver från Anderna, äpple och magnolia samt med en liten touch av ekmossa och mysk. Intressant doftkombination och magiskt vackra förpackningar!

voluspa-prosecco-bellini-group

Till sist har vi serien Prosecco Bellini som med sin design och doft ska påminna som ljumma sommarkvällar. Doften beskrivs som en sammansättning av persikoskal, prosecco och söta urkärnade aprikoser som rörts samman med fint socker. Det här är nog serien för mig även om jag är mycket nyfiken på de övriga två.