Mar 30 2015

beautymusthaves

 

Då och då brukar The Body Shop välja ut ett par produkter ur sitt sortiment som de anser är ”beauty must haves”. Produkter som de anser att man inte kan leva utan och produkter som är några av märkets bästsäljande. Nu är det dags igen och för perioden april till juni 2015 väljer The Body Shop att lyfta fram dessa:


Drops of Youth™ Eye Concentrate 10 ml (295 kr) – En ögonkräm berikad med kraften från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy.

Vitamin C Microdermabrasion 75 ml (275 kr) – En peeling som genom små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering av ansiktet, lagom att använda en gång i veckan. Partiklarna avlägsnar döda hudceller och hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Utöver extrakt av camu camu och vitamin C innehåller Microdermabrasion också Community Fair Trade-producerat shiasmör, känt för sina fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper.

Moisture Foundation SPF 15 (235 kr) – En bästsäljande foundation med en fjäderlätt flytande formula som täcker lätt till medium och ger en perfekt finish. Åtta olika nyanser finns och den passar för normal till torr hy och är fri från tillsatta doftämnen. Innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja som är fuktighetsbevarande och rik på fettsyror som gör huden len och smidig. Innehåller även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer.

Honey Bronze Bronzing Powder (185 kr) –  Ett bronzepuder som ger en matt finish som du kan applicera lätt over de områden som fortast blir solbrända. Applicera över näsryggen, pannan, kindbenen och hakan för en sommarfräsch nyans till din hud. Den matta formulan gör den också fin att använda som en shadingprodukt under kindbenen, tinningar och halsen. Honey Bronze Bronzing Powder finns i fyra nyanser och kompletteras under våren 2015 med ytterligare två nyanser.

Moringa Body Butter 200 ml (185 kr) – En av topp tre bästsäljande Body Butter i The Body Shops sortiment! Moringa Body Butter är numera en berömd fuktighetsbevarare med underbart blommig doft. Den går snabbt in i huden och verkar fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Innehåller moringafröolja med naturlig oljesyra och druvkärneolja med höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden underbart mjuk och len.

Vitamin E Day Cream 50 ml (175 kr) – Fräsch, lätt och riktigt fuktighetsbevarande dagkräm. Tack vare den näringsrika vetegroddsoljan, en av naturens bästa e-vitaminkällor, är Vitamin E Day Cream en av de hudvårdshjältar som är allra mest älskad – det säljs en burk var 14 sekund!

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub 200 ml (295 kr) – Spa Fit är en serie hemmaspa-produkter som med koffein och effektiva citrusoljor från apelsin, citron, lime och grapefrukt gör huden smidigare och fastare. Spa Fit Smoothing & Refining Scrub är en skrubb för kroppen som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor, omedelbart rengör och gör huden silkesmjuk och smidig.


Har ni testat någon av de här produkterna? Peelingen är en stående favorit i mitt badrumsskåp och jag har även testat dagkrämen annars är det rätt outforskade produkter för min del. Blir nyfiken på bronzingpudret och foundationen (om det finns tillräckligt ljusa nyanser) samt scruben som jag tror luktar magiskt gott.