Mar 09 2015

_DSC9595

_DSC9631

_DSC9669

_DSC9680

I förra veckan tog vi en titt på det kommande sommarmodet hos Indiska och idag tänkte jag att vi tar en titt på inredningskonceptet. Precis som med sommarmodet kommer vi även att hitta mycket vitt och olika nyanser av blått i inredningssortimentet. Under april kommer vi även att hitta mycket etniska mönster och en stor variation i material så som bland annat ljust trä, bambu och terrakotta. Ju närmare sommaren vi kommer desto starkare och mer varierande blir färgerna hos Indiskas produkter. Om vi tar en titt på bilderna ovan så kan vi se mycket av just det vita och blåa men också en hel del marmor och fina detaljer i guld och koppar.

Ju närmre vi kommer i tiden desto fler bilder lär vi få se på sommarkollektionerna från Indiska. Av det jag ser här ovan så föll jag direkt för salladsbesticken på första bilden, päronasken i guld och glas på tredje bilden samt den tjusiga prydnadssaken i form av två palmträd. Även den på tredje bilden.


Facebook || Twitter || Instagram || Bloglovin