Mar 31 2015

kicks

Jag upptäckte häromdagen att Kicks har lanserat parfymer under sitt egna märke. Tre dofter finns än så länge och för en flaska om 60ml får man betala 229 kr. Det känns löjligt billigt och jag måste verkligen ta en sniff på dessa i butik. Läs mer om vardera doft här under. Någon som lockar dig? Generate.shx

Jolie är en feminin, mjuk, blommig och fräsch doft. En rik blandning av blommiga noter gör Jolie EdT lyxig, långvarig och fantastisk. Toppnot: Bergamott || Hjärtnot: Liljekonvalj || Basnot: Mysk

 Genrate.ashx

Etoile är en sensuell doft som fångar de soliga sommardagarna. En feminin, färgstarka och frisk doft med krispiga noter. Toppnoter: Citron, ingefära || Hjärtnoter: Äpple, apelsinblomma, grönt te || Basnoter: Cederträ, amberGenerate.ashx

Bisous är en feminin doft full av glädje och lycka. En modern typ av orientalisk doft med en twist av mjuka gourmand noter. Känn elegans iris och jasmin med djup av patchouli och söta toner av en gourmand blandning. Toppnoter: Päron, svart vinbär || Hjärtnoter: Apelsinblomma, jasmin, iris || Basnoter: Vanilj, tonka böna, patchouli, pralin