Mar 20 2015

IMG_1952

Min nya frisyr kräver en del omtanke och kärlek när det kommer till styling och jag har därmed utökat min användning av hårprodukter. Tre produkter jag mer eller mindre aldrig använde innan är bland annat saltvattenspray, volympulver och mousse. Saltvattensprayet använder jag i blött hår och kramar upp håret för att få ett litet busigt resultat. Jag har ju en del självfall som tittat fram ännu mer nu sen jag klippte mig och med saltvattenspray så blir det mest lite beachvågor. Perfekt en dag då jag inte orkar locka håret men inte heller vill ha det rakt. Jag hade ”bara” ett saltvattenspray hemma och det är från Aussie. Kanske inte en favorit när det kommer till doft och känsla i håret men duger gott och väl just nu. Volympudret från Keune använder jag när jag vill ha lite extra volym. Främst när jag har lockat det då jag upplever att mycket tyngd hamnar i topparna  och då vill jag gärna balansera upp det med lite volym i rötterna. Jag har inte testat ett volympuder innan så jag kan varken säga att det här är bättre eller sämre än något annat. Däremot kan jag säga att jag upplever det som lättanvänt även om man måste vara försiktig på handen, jag kan under dagen bara massera rötterna lite för att få upp volymen igen och jag får inga spår i min bena efter produkten. Till sist ett hårmousse som jag just nu utvärderar för Schwarzkopf. Detta använder jag också i blött hår och när jag vill få lite mer stadga och ett mer markant självfall. Lätt att använda, klibbar inte i handen (thank god) och är lätt att borsta igenom.

Ja, det var lite om mina nya hårrutiner. Jag känner dock att jag saknar en produkt i min arsenal och det är ett silverschampo för att behålla min nyans åt det kalla hållet. Så nu får ni gärna hjälpa mig. Vilket silverschampo på marknaden är bra? Helst inte det dyraste som finns för det tillåter inte min plånbok just nu. Hit me!


Inlägget innehåller produkter som skickats via pressutskick.