Mar 09 2015

IMG_1769

Trevlig kväll på er! Har ni haft en bra måndag? Här i Kalmar har vädret varit helt underbart och jag kan lova att våren är här nu. Som jag längtat. Läs gärna mer om det på 24Kalmar. Nog om vädret och till inläggets kärna. Jag läser ju rätt många bloggar varje dag och ikväll tänkte jag därför dela med mig av ett par inlägg från den senaste veckan som jag gillar lite extra mycket. Allt från matnyttig information till ren och kär inspiration. En salig mix med andra ord. Lite länk-kärlek så här en måndagskväll kan väl aldrig vara fel. Kanske hittar ni någon ny blogg att läsa på köpet. Om ni vill så får ni jättegärna lämna en kommentar med tips på bloggar ni läser eller länka till något favoritinlägg du nyligen läst!

Anna tipsade för ett par dagar sedan om att det numera finns proteinbars med smak av Delicatobollar. Som den gottegris jag är blev jag hemskt nyfiken på hur dessa kan smaka.

Kenza visade upp en outfit i samarbete med G-Star och kan den kvinnan bli snyggare? Girl crush! Jag hade gärna kopierat hela looken!

KTF stämmer Nordicfeel i marknadsdomstolen för att de bland annat enligt KTF säljer  manipulerade och falskmärkta produkter samt åsidosätter konsumentkreditlagen.

Malin (Molkan) har bloggat om Isadoras nya mascara och jag har sett flera positiva recensioner av mascaran den senaste tiden. Köpsuget slår till!

♥ Jag har följt Sofi Fahrman i flera år så när hon gillade en av min bilder på instagram och när min bild dessutom hamnade på hennes blogg – ja då blev jag något starstruck.

♥ Att se sminksamlingar är kanske något av det roligaste i mitt tycke och välorganiserade sådana ger alltid lite extra inspiration. Därför föll jag som en fura när Frida Skoglund visade upp sin samling i två (1 & 2) inlägg. En imponerande samling!

Rebecca är i Thailand och bjuder på en massa härliga bilder från paradiset. Även Tuva och Kajsa är i Thailand så en massa härliga semesterbilder i mitt flöde just nu.

Nina har varit på pressvisning hos Sephora för SS15. Jag är väl kanske inte den enda som önskar att Sephora öppnade fler butiker.

Des (Fröken Rosa) visar upp ett riktigt fint rouge från Artdeco. Köpsuget slår till igen!

♥ En riktigt snygg våroutfit bjuder Emma på och hennes nya skor från Zara kunde gärna få flytta in i min samling.